Aqilles Invest investerar i Skånskt mjukvarubolag!

Aqilles Invest har tecknat avtal om förvärv av aktier i Tyringe Konsult AB - en ledande aktör inom programvara för elektronisk dokumenthantering, s.k. EDI. 

Aqilles Invest köper aktier via en riktad nyemission i två steg och kommer inom ett år äga ca 1/3 av bolaget.  

”Tyringe Konsult är ett välskött IT-bolag med ett konkurrenskraftigt erbjudande och bra förutsättningar för tillväxt kommande år. Vi kommer engagera oss både i styrelse och operativt för att utveckla bolaget tillsammans med nuvarande ägare och ledning”, säger Anders Holm, VD för Aqilles Invest AB. 

 Tyringe Konsult är synonymt med EDI (Electronic Data Interchange), integration och elektronisk handel. Företaget erbjuder sina kunder lösningar som förenklar utbytet av affärsdokument mellan olika aktörer inom Automotive, Bygg, Handel och Logistik. Bland bolagets kunder finns Trelleborg Wheel Systems AB, NIBE, Skånemejerier, Elgiganten, m.fl. Tyringe Konsult omsätter ca 30 Mkr och sysselsätter 28 medarbetare. Mer information om bolaget återfinns på: http://www.tyringe.com

”Jag är mycket tillfreds med att Aqilles Invest blir delägare och aktiv partner på den tillväxtresa vi nu ska göra!”,säger Andreas Risberg, VD och en av ägarna i Tyringe Konsult. 

Qeep Consulting rekryterar Mattias Jerreström

Aqilles Invest-ägda managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Mattias Jerreström som ny konsult. Han har under mer än tio år arbetat i ledande läkemedelsföretag som Pharmacia och Pfizer.

"Efter flera olika ledande roller inom försäljning och organisationsutveckling känns det oerhört inspirerande och spännande att nu få gå in i ett bolag som Qeep. För mig har det alltid varit viktigt att nå resultat, jobba mot tydligt uppsatta mål och att utvecklas som person. Inom Qeep får jag vara med att utveckla både organisationer och individer till att våga bli ännu bättre och att överträffa sina mål", säger Mattias Jerreström.

Mattias har mer än 10 års erfarenhet från försäljning i olika ledande roller inom läkemedels- och medicinteknikbranschen i Sverige och Danmark. Han har jobbat i bolag som Pharmacia och Pfizer med att leda, coacha och utveckla både försäljning och medarbetare. De senaste 5 åren har han arbetat som managementkonsult på Mercuri Urval och bland annat varit huvudansvarig för området Business Coaching.

"Efterfrågan på våra tjänster ökar både bland befintliga och nya kunder vilket gör att Qeep fortsätter att växa. Med sin bakgrund, engagemang och kompetens inom affärsutveckling och försäljning bidrar Mattias till att stärka vårt erbjudande och öka vår kapacitet, säger Mathias Bönnemark", VD för Qeep Consulting.

 
Mattias Jerreström

Mattias Jerreström

 

Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman som har en bakgrund ibland annat TV4 och Erik Olsson Fastighetsförmedling.
”Det känns oerhört stimulerande att efter många år inom olika säljande organisationer få fördjupa mig i det som engagerar mig mest, nämligen att utveckla individer och organisationer på djupet och på så sätt överträffa även högt ställda förväntningar”, säger Mikael Hedman.

Mikael Hedman har en lång bakgrund inom mediebranschen som säljare och försäljningschef. Efter 8 år inom TV4 Sverige lämnade Mikael mediebranschen för att arbeta med lojalitetsmarknadsföring inom Erik Olsson Fastighetsförmedling. 2006 var Mikael med och startade upp Scream Mediebyrås Malmökontor, som fram till idag har vuxit sig till att bli en av de tongivande aktörerna i regionen.

”Vi upplever ökande efterfrågan på våra tjänster och därför behöver vi nya drivna och kompetenta medarbetare. Mikael kommer med sitt djupa kunnande inom försäljning att bli en viktig förstärkning för oss”, säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting.

Läs mer – Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman

 
Mikael Hedman

Mikael Hedman

 

Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing. Hon kommer närmast från Academic Work i Danmark där hon var VD.

”I och med starten på Qeep får jag en fantastisk möjlighet att arbeta i ett ägarlett bolag som har oerhört tydligt fokus på resultat och värdeskapande aktiviteter. Rollen som managementkonsult ger mig möjlighet att bidra till olika verksamheters utveckling och expansion. Det passar mig utmärkt att driva projekt och coacha ledare mot nya mål”, säger Charlotte Widing.

Charlotte Widing har arbetat med strategisk försäljning och utveckling av affärsmodeller under drygt 10 år, både i Sverige och Danmark och kommer närmast från Academic Work i Danmark där hon var VD. Hon har tidigare byggt upp Academic Work i region Syd i Sverige och arbetar idag i ett par bolagsstyrelser.

”Vi är inne i en fas där vi tar in många nya uppdrag varav några större som gör att vi är i behov av nya starka medarbetare. Här passar Charlotte Widing in väl som med sin mångåriga erfarenhet av att starta och utveckla företag och organisationer kommer bli en viktig medarbetare för oss. Hon drivs dessutom av entreprenörskap, verksamhetsutveckling och personers förmåga att leverera värde och resultat, vilket är egenskaper som passar väl in i den metodik vi arbetar med inom Qeep och vår kultur” säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting.

Läs mer – Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing