Qeep Consulting rekryterar Mattias Jerreström

Aqilles Invest-ägda managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Mattias Jerreström som ny konsult. Han har under mer än tio år arbetat i ledande läkemedelsföretag som Pharmacia och Pfizer.

"Efter flera olika ledande roller inom försäljning och organisationsutveckling känns det oerhört inspirerande och spännande att nu få gå in i ett bolag som Qeep. För mig har det alltid varit viktigt att nå resultat, jobba mot tydligt uppsatta mål och att utvecklas som person. Inom Qeep får jag vara med att utveckla både organisationer och individer till att våga bli ännu bättre och att överträffa sina mål", säger Mattias Jerreström.

Mattias har mer än 10 års erfarenhet från försäljning i olika ledande roller inom läkemedels- och medicinteknikbranschen i Sverige och Danmark. Han har jobbat i bolag som Pharmacia och Pfizer med att leda, coacha och utveckla både försäljning och medarbetare. De senaste 5 åren har han arbetat som managementkonsult på Mercuri Urval och bland annat varit huvudansvarig för området Business Coaching.

"Efterfrågan på våra tjänster ökar både bland befintliga och nya kunder vilket gör att Qeep fortsätter att växa. Med sin bakgrund, engagemang och kompetens inom affärsutveckling och försäljning bidrar Mattias till att stärka vårt erbjudande och öka vår kapacitet, säger Mathias Bönnemark", VD för Qeep Consulting.

 
Mattias Jerreström

Mattias Jerreström