Nyheter24-Gruppen tar hjälp av Qeep Consulting

Qeep Consulting, som ägs av Aqilles Invest, har fått i uppdrag att hjälpa Nyheter24-gruppen att ta nästa steg i sin utveckling.
Nyheter24-Gruppen grundades 2008 och har snabbt utvecklats till att bli Sveriges största digitala mediehus mot 15-44-åringar. Företaget har växt snabbt sedan starten och har idag närmare 50 anställda. Omsättningen passerade 50 miljoner under 2012. Nu ska företaget ta nästa steg i utvecklingen.

"Nyheter24-Gruppen har sedan starten genomsyrats av entreprenörsanda och driv. Utmaningen hos oss är inte motivation eller drivkraft, snarare att frigöra kraften genom att fokusera på rätt sak vid varje givet tillfälle", säger Daniel Weilar VD för Nyheter24-Gruppen.

Qeep kommer att hjälpa Nyheter24-Gruppen med främst resultatstyrning. Konsulterna kommer att jobba primärt med ledningsgruppen samt försäljningsavdelningen.

"Lite längre fram planerar vi att rulla ut programmet till alla delar av koncernen", fortsätter Daniel Weilar.

"För oss på Qeep är det väldigt glädjande att Nyheter24-Gruppen väljer oss som partner för sin fortsatta utveckling. Det visar att vårt arbetssätt, där vi utmanar organisationen, ledarna och medarbetarna och håller dem ytterst ansvariga för sin egen utveckling, fungerar. Det ska också bli spännande att få möjlighet att arbeta med ett entreprenörsdrivet företag som i stor utsträckning delar Qeeps värderingar, att vara utmanande och offensiva", säger Mathias Bönnemark, VD Qeep Consulting.