Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing. Hon kommer närmast från Academic Work i Danmark där hon var VD.

”I och med starten på Qeep får jag en fantastisk möjlighet att arbeta i ett ägarlett bolag som har oerhört tydligt fokus på resultat och värdeskapande aktiviteter. Rollen som managementkonsult ger mig möjlighet att bidra till olika verksamheters utveckling och expansion. Det passar mig utmärkt att driva projekt och coacha ledare mot nya mål”, säger Charlotte Widing.

Charlotte Widing har arbetat med strategisk försäljning och utveckling av affärsmodeller under drygt 10 år, både i Sverige och Danmark och kommer närmast från Academic Work i Danmark där hon var VD. Hon har tidigare byggt upp Academic Work i region Syd i Sverige och arbetar idag i ett par bolagsstyrelser.

”Vi är inne i en fas där vi tar in många nya uppdrag varav några större som gör att vi är i behov av nya starka medarbetare. Här passar Charlotte Widing in väl som med sin mångåriga erfarenhet av att starta och utveckla företag och organisationer kommer bli en viktig medarbetare för oss. Hon drivs dessutom av entreprenörskap, verksamhetsutveckling och personers förmåga att leverera värde och resultat, vilket är egenskaper som passar väl in i den metodik vi arbetar med inom Qeep och vår kultur” säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting.

Läs mer – Qeep Consulting rekryterar Charlotte Widing