Qeep Consulting rekryterar Fredrik Wall

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Fredrik Wall som ny konsult. Han har en bakgrund som ledarskapskonsult, chef på McDonald’s och officer. 

”Qeep är ett fantastiskt bolag där jag får arbeta med att driva framgångsrika resultatprocesser tillsammans med erfarna kollegor. Jag är hängiven när det gäller att coacha chefer, ledare och individer att nå sina mål och även överträffa dem samt att se till att kunderna att inte bara ökar sin lönsamhet utan även färdigheter och kompetens”, säger Fredrik Wall.

Fredrik Wall har lång erfarenhet av ledarskap, träning och resultatutveckling. Han har varit chef inom svenska Mc Donald’s och även jobbat med flera av de största bolagen i Norden som konsult där han bland annat har ansvarat för genomförande av ny sälj- och ledarskapskultur. Han har också bakgrund som officer.

”Både bland nya och befintliga kunder ökar efterfrågan på våra tjänster, vilket gör att vi behöver fler engagerade och duktiga konsulter. Med sin breda ledarskapserfarenhet är Fredrik en betydelsefull förstärkning för oss”, säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting

 
 Fredrik Wall

Fredrik Wall