Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman som har en bakgrund ibland annat TV4 och Erik Olsson Fastighetsförmedling.
”Det känns oerhört stimulerande att efter många år inom olika säljande organisationer få fördjupa mig i det som engagerar mig mest, nämligen att utveckla individer och organisationer på djupet och på så sätt överträffa även högt ställda förväntningar”, säger Mikael Hedman.

Mikael Hedman har en lång bakgrund inom mediebranschen som säljare och försäljningschef. Efter 8 år inom TV4 Sverige lämnade Mikael mediebranschen för att arbeta med lojalitetsmarknadsföring inom Erik Olsson Fastighetsförmedling. 2006 var Mikael med och startade upp Scream Mediebyrås Malmökontor, som fram till idag har vuxit sig till att bli en av de tongivande aktörerna i regionen.

”Vi upplever ökande efterfrågan på våra tjänster och därför behöver vi nya drivna och kompetenta medarbetare. Mikael kommer med sitt djupa kunnande inom försäljning att bli en viktig förstärkning för oss”, säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting.

Läs mer – Qeep Consulting rekryterar Mikael Hedman

 
Mikael Hedman

Mikael Hedman