Qeep årets managementkonsult i Danmark – igen

Managementkonsultföretaget Qeep Consulting utsågs nyligen för tredje gången på sex år till vinnare av den danska utmärkelsen som Årets Managementkonsult i kategorin säljutveckling. Tävlingen arrangeras av Dansk Industri och Berlingske Nyhedsmagasin.

Qeep Consulting tilldelades utmärkelsen för projektet ”Tour de Billion” som genomfördes för oljeborrteknikföretaget Welltec. Företagets 527 anställda skapade 2010 intäkter på 723 miljoner danska kr. Under företagets första 15 år ökade intäkterna kraftigt från år till år. Men under 2009 stagnerade tillväxten och Welltec insåg att de behövde en grundläggande förändring av kulturen.

Projektet Tour de Billion handlade om att förändra kulturen i företagets säljorganisation och samla medarbetarna kring en gemensam vision. Visionen var att nå en försäljning på en miljard danska kr. Projektet bidrog till en snabbt och uthålligt ökande försäljning.
”Utmärkelsen är ett kvitto på att den metodik som Qeep arbetat fram under lång tid är effektiv och fungerar på olika företag i olika länder. Det handlar i grunden om att utmana chefer och medarbetare och få organisationen att prestera bättre än någon trodde var möjligt. Vi är mycket stolta över det erkännande vi fått i Danmark”, säger Mathias Bönnemark, VD för Qeep Consulting.

Två gånger tidigare har Qeep utsetts till Årets Managementkonsult i Danmark. 2009 vann man med ett projekt för SAS Cargo. 2005 belönades man för sitt arbete med DaimlerChrysler Distribution. För att se ett antal andra framgångsrika samarbeten, gå i på Qeeps Youtube kanal:

http://www.youtube.com/user/QeepConsulting.

Qeep Consulting årets Managementkonsult